de Bibliotheek Amstelland
Nieuwsbrief
September 2012
CONTACT MIJN BIBLIOTHEEK WEBSITE AGENDA
Beste heer, mevrouw,

Het nieuwe programma voor het Najaar 2012 is uit. In onze vorige nieuwsbrief gaven wij u al een inkijkje. Nu is het volledige programma in print beschikbaar in al onze bibliotheken en natuurlijk op onze website. Graag brengen we ook nog even de Vierluik Lucebert van 2 september onder uw aandacht en ons nieuwe Cafe de Aandacht. Veel leesplezier en graag tot ziens in de bibliotheek!
Zondag 2 september: Vierluik Lucebert
Met een knipoog naar de tentoonstelling ‘Open de kooien van de kunst’, die nog tot 9 september is te zien in het Cobra museum, organiseert Bibliotheek Amstelland een ‘Lucebert vierluik’. Uniek is dat de auteurs / samenstellers van de drie speciale boeken die ter gelegenheid van de tentoonstelling in het Cobra Museum verschenen, zondag 2 september (15.00 – 17.00 uur) ieder een korte voordracht zullen geven. Poëzie, gedichttekeningen, drukwerk van Lucebert en een muzikaal intermezzo van Lucebert’s kleinzoon zorgen voor een unieke middag.
lees meer
Facebook Twitter
Nieuw: Cafe de Aandacht
Op 2 oktober starten wij met iets nieuws: Café de Aandacht. Dit staat voor het verbinden van mensen, met elkaar en met de bibliotheek. Er zijn altijd mensen die verhalen willen/kunnen vertellen en er zijn altijd mensen die willen luisteren. Het idee achter Café de Aandacht is dat wij deze twee bij elkaar brengen. Het is de bedoeling om...
lees meer
Facebook Twitter
Inhoudsopgave
Zondag 2 september: Vierluik Lucebert
Nieuw: Cafe de Aandacht
Stadspleinfestival
Cursus Creatief schrijven I
Agenda
02 september Vierluik Lucebert
n.a.v. Open de kooien van de kunst
15 september Rijksmuseum Roadshow
tijdens Stadspleinfestival
19 september Mysteries van Berlijn
door Marcel Verhoeven
26 september Start cursus Creatief Schrijven
door Hetty Kleinloog
29 september E-readers uitgelicht
wegens succes herhaald
02 oktober Cafe de Aandacht
 
Stadspleinfestival
Op 15 september vindt het stadspleinfestival weer plaats. Het festival begint om 11.00 uur met de opening van Kunst&Kids in de Schouwburg (tot 17.00 uur). Vanaf 12.00 tot 17.00 uur is er weer een culturele markt op het Stadsplein. 25 kunstenaars en culturele instellingen zullen zich presenteren. In de Bibliotheek kunt u van 13.30 tot 14.15 genieten van de Rijksmuseum Roadshow. Tot 15.00 vinden er optredens plaats van Slagwerkgroep Bovenkerk, Breakdance Bueting, Operette Vereniging Amstelveen, Kwintetto (accordeon) en Popkoor Amstelveen.

lees meer
Facebook Twitter
Cursus Creatief schrijven I
Nog enkele plaatsen beschikbaar!
Hetty Kleinloog geeft ook dit seizoen weer de populaire cursus ‘Creatief Schrijven 1’. In deze basiscursus wordt de schrijver in u wakker geschud en leert u op inspirerende wijze de ambachtelijke kant...
lees verder
Facebook Twitter Hyves
de Bibliotheek Amstelland • Stadsplein 102 • 1181 ZM Amstelveen
020-6414126 • info@debibliotheekamstelland.nl
www.debibliotheekamstelland.nl

U ontvangt deze e-mail op dummy318@probiblio.nl omdat u aangemeld bent bij de Bibliotheek Amstelland.

Klik hier als u deze nieuwsbrief niet meer wilt ontvangen.

REAGEREN