Amstelland, 20 december 2016
 
CONTACT VOORBEELDEN WEBSITE TIPS PRINT
 
 
 
En dan is opeens het jaar 2016 al weer bijna voorbij. We wensen jullie allemaal een hele fijne Kerst, geniet van de vrije dagen en een goed begin van 2017. Dat er in 2017 maar met veel plezier mag worden gelezen door jullie leerlingen én jullie zelf!
Inhoudsopgave
 
Wisseling van de wacht
Facturatie Boektoer collecties
Meedoen met de Kinderjury!
Nieuwe LeesTips
 
 
 
Wisseling van de wacht
Wisseling van de wacht
Mijn tijd bij de Bibliotheek Amstelland zit erop. Na zes jaar vind ik het tijd om mijn horizon weer te verbreden en een ander werkveld op te zoeken. Met heel veel plezier kijk ik terug op alles wat ik samen met jullie heb bereikt. Lezen en Media staan gelukkig hoog bij jullie op de agenda. Dat doet me deugd….

In het kader van omdenken:
Het glas is niet halfleeg of halfvol.
De vraag moet zijn: waar is de kraan?

Donderdag 13 januari is mijn laatste dag op de Bibliotheek. Wat er daarna op mijn pad komt, geen idee nog! Ik laat het allemaal op me afkomen. Een spannende en leuke tijd dus.

Mijn werk wordt overgenomen door een nog nieuw aan te stellen Teamleider Educatie & Programmering.

Tot die tijd kun je met algemene vragen en opmerkingen terecht bij Daphne Janson, directeur d.janson@debibliotheekamstelland.nl.

Voor vragen over roosters, benader je zoals altijd Loes Lansdaal l.lansdaal@debibliotheekamstelland.nl.

Voor vragen over de lessen of activiteiten, bel of mail je met Connie Fransen, c.fransen@debibliotheekamstelland.nl.

Nogmaals dank voor alles de afgelopen zes jaar.
Wellicht spreken we elkaar op een ander moment, in een andere context!

Hartelijke groet,
Anne
 
 
Facturatie Boektoer collecties
Facturatie Boektoer collecties
Vanaf 1 januari 2017 ontvangen jullie de factuur voor de BoekToer-collecties rechtstreeks van ProBiblio. Als je een collectie wilt bestellen, dan kan dat via de webshop of direct via Cissy van den Broek. De BoekToer bestaat uit 94 mooie, actuele collecties.
 
 
Meedoen met de Kinderjury!
Meedoen met de Kinderjury!
Eind januari gaat de Amstellandse kinderjury van start; drie bijeenkomsten voor echte ‘ leesbeesten’ vanaf 9 jaar. Boeken lezen en bespreken, je eigen top 3 samenstellen en een spetterend eindfeest met een bekende kinderboekenschrijver. In Aalsmeer, Westwijk en Stadsplein. Kinderen kunnen zich inschrijven via de website of in de bibliotheek.

Je mag zelf kiezen in welke bieb je meedoet!
 
 
Nieuwe LeesTips
Nieuwe LeesTips
Onder het kopje Tips, bovenaan de nieuwsbrief, staan weer nieuwe leestips voor de leerlingen (en voor jou). Onder andere een bijna letterlijk lekker leesboek met leuk verhaal en smulrecepten voor kinderen vanaf 8 jaar. 
de Bibliotheek Amstelland • Stadsplein 102 • 1181 ZM Amstelveen
020-6414126 • info@debibliotheekamstelland.nl
www.debibliotheekamstelland.nl


Je ontvangt deze email omdat je geabonneerd bent op de Nieuwsbrief E-ducatie. Wil je liever niet meer op de hoogte blijven van het laatste (educatieve) nieuws, meld je dan hier af.
Mis je iets, wil je reageren? Stuur een e-mail.